Isnin, 2 Januari 2017

.:: Short Trip To Thailand | Part 1 ::.

masa ni cuti rehat ade baki 20 ari tau... 
nampak tak hakak senyum,, GCR da 68 hari,,, 
jangan jeleszzz

percutian singkat kami untuk penghujung 2016 ni telah dirancang oleh pak mertua... tarikh yang dipilih adalah cuti krismas sebab cuti nya panjang... 24 - 27 Disember 2016... oh ye,, kali ni kami tak naik motor, naik kereta tapi sebelum tu kena la servis kereta tuko minyak masuk minyak segala nya la.... *duit terbang*



perancangan awal nya pak mertua nak ke Kelantan ikut jalan Grik.. tapi bila aku fikir kan macam da pegi Kelantan tu dan lagi pun musim sekarang ni area situ air suka nak naik... aku pun bagi cadangan untuk menuju ke Utara terus ke Thailand - Hatyai... eerrrmmm... nampaknya cadangan aku ni diterima semua... yeeaahhh... 

sori ye pak mertua, menantu yang ni memang suka bagi pendapat... hihihi... kita bincang ~

23.12.2016 - Jumaat

Siap servis kereta, loading baju dalam kereta kami pun mula berjalan kira² lepas Isyak... masuk highway hujan renyai dan jalan pun jem sikit... kami gerak dulu sebab tak nak penat, ngantok bole berenti tido lapo berenti makan... lagi 2 kereta gerak jam 6 pagi ari Sabtu... janji jumpa di Bukit Kayu Hitam... yang ikut trip kali ni ade 11 orang dengan 3 kereta...

kali ni MRK teruja nak memandu,,, ye la Yang, pandu la tp jangan laju², isteri nak beradu... huhuhu.. eh pantun di situ.... kami tak masuk KL la kan sebab nak ke hala ke Utara so, kami singgah makan kat RnR Dengkil... last makan maghrib tadi, makan je la,, nampak macam sedap jek menu² kat situ... 


jauh lagi perjalanan nak sampi ke BKH... kami memang kena tidur sebab kami da mengantuk... kat RnR Dengkil masa tu da jam 330 pagi... moh la tidur... dalam nak tido tu sempat la borak² manja dengan MRK yang tiba² aku dengor MRK da berdengkur... cisss


semua da amik posisi tidur,,,, MRK ade tu tapi tak nampak,, maklum la kan,,, gelap... hihihi

setakat ni sampai sini dulu ye....

da da ~ ~

zzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...